Blogginlägg

Gott Nytt År!

2022-12-28 08:51 | 0 kommentarer

20221228 Gott Nytt År

 

2022 - Året då vi firade 25 år med lancashire heeler! 10 maj 1997 hämtade vi hem Mog-Ur's Fru Betty 

betty_bild_037

Det har varit ett lugnt år hos Kennel Animalcompaniet.

2022 var året då Vinna blev DK Uch i Roskilde 13 maj. För övrigt har det varit rätt lugnt med utställningar men vi var på Stora Heelerspecialen i Eskilstuna som dömdes av Hannie Warendorf och Vinna blev placerad 1:a i championklassen med ck, Xera fick vg i unghundklassen och Harri placerad 3:a med HP i sin valpklass.

Vallanlagstest genomfördes dagen efter i Borlänge med både Vinna och Xera och Vinna har fortfarande mycket goda vallanlag medan Xera har mindre goda vallanlag.

Xera och hennes bror Patron genomförde BPH med skott 30 april i Östervåla.

Två nya hundar har tillkommit under året och det är Limebrook's Sweet Haribo "Harri" som bor hos fodervärd samt Isrik Busy Being Fabulous "Tindra" som bor hemma hos oss. Vi hoppas givetvis att dom båda ska kunna tillföra något till aveln i framtiden.

Tyvärr blev det inga valpar som jag hade längtat och hoppats på, tanken var att få tillbaka mina fem första heeler men så blev det inte. Däremot har Ubbe fått två kullar under året hos andra uppfödare.

Nu ser vi fram emot att det förhoppningsvis blir valpar under våren och även hösten. Dessutom ska både Harri och Tindra ut på utställningar samt göra BPH. Dessutom kommer det andra nyheter i början av året 

Gott Nytt År kollage  Harri gott nytt år 2022

Limebrook's Sweet Haribo "Harri"

 

Bloggerska

maudsittermedhundarram
Maud Lundén
Kennel Animalcompaniet