Blogginlägg

Ryktet går...

2017-10-28 18:05 | 0 kommentarer

Jag har fått höra att ryktet går och det är så att Extra och jag inte klickar riktigt som jag vill. Hon är en underbar hund men alldeles för mjuk för mig så efter samråd med René Starö så har vi beslutat att hon ska få prova att bo hos Familjen Erika och Johan Westerlund i Sala så nu har hon åkt dit på prov så får vi se hur det går. 

Lycka till.

För er som undrar hur jag kan göra så här kan jag visa denna artikel från hundsport nr 10/2017, jag tror inte att varken jag eller Extra kommer att må bra att vara tillsammans i 13-15 år när vi har konflikter flera gånger/vecka så då tror jag hon får det bättre utan mig.

fr hundsport 10_2017


Dessie och Echo

2017-10-28 18:00 | 1 kommentarer

Nu har Dessie och Echo flyttat och har boat in sig hos sina nya familjer sedan början av september och det går jättebra för dom båda.

Echo bor i Järfälla och har fått en sambo, Nisse, som är av samma ras och dom trivs riktigt bra ihop så vi önskar dom fortsatt lycka till hos Annika Djupsund med familj.

Dessie bor på söder i Stockholm hos Brita och Walle som tidigare har haft Animalcompaniets Elmo Cowboy "Cesar". Det fungerar alldeles utmärkt och har gått så bra så. Lycka till i fortsättningen.

 

Bloggerska

maudsittermedhundarram
Maud Lundén
Kennel Animalcompaniet