Blogginlägg

Sover, äter och växer...

2018-01-04 12:36 | 0 kommentarer

Ja, nu är valparna två dygn gamla och dom sover, äter och växer. Igår var det några av dom som hade tappar i vikt men nu har alla gått upp sedan igår och alla har återställt och gått om sin födelsevikt.

Lexie är en underbar supermamma som kopplar av när hon kan och tar hand om sina småttingar där emellan 

lexiemedvalpar2dygn


jobbar vidare...

2017-11-17 17:11 | 0 kommentarer

Nu har jag lyckats med flera nya kullsidor men nu när jag kom till D-Kullen så saknas det fotografier i digital form.

Får försöka leta reda på några och scanna in vid senare tillfälle.


Ryktet går...

2017-10-28 18:05 | 0 kommentarer

Jag har fått höra att ryktet går och det är så att Extra och jag inte klickar riktigt som jag vill. Hon är en underbar hund men alldeles för mjuk för mig så efter samråd med René Starö så har vi beslutat att hon ska få prova att bo hos Familjen Erika och Johan Westerlund i Sala så nu har hon åkt dit på prov så får vi se hur det går. 

Lycka till.

För er som undrar hur jag kan göra så här kan jag visa denna artikel från hundsport nr 10/2017, jag tror inte att varken jag eller Extra kommer att må bra att vara tillsammans i 13-15 år när vi har konflikter flera gånger/vecka så då tror jag hon får det bättre utan mig.

fr hundsport 10_2017


Dessie och Echo

2017-10-28 18:00 | 1 kommentarer

Nu har Dessie och Echo flyttat och har boat in sig hos sina nya familjer sedan början av september och det går jättebra för dom båda.

Echo bor i Järfälla och har fått en sambo, Nisse, som är av samma ras och dom trivs riktigt bra ihop så vi önskar dom fortsatt lycka till hos Annika Djupsund med familj.

Dessie bor på söder i Stockholm hos Brita och Walle som tidigare har haft Animalcompaniets Elmo Cowboy "Cesar". Det fungerar alldeles utmärkt och har gått så bra så. Lycka till i fortsättningen.

 


Ny flockmedlem

2017-10-08 17:20 | 0 kommentarer

I fredags var vi till Sundsvall och hämtade hem lilla Alliz, Limebrook's First Beach Pebbles. Hon är född i Umeå men Susanne skulle till Sundsvall så då fick henne levererad halvvägs, blev 27 mil istället för 54 mil enkel resa. 

Tack Susanne för denna underbara lilla tös.

hämtarhemallizRSS

Bloggerska

maudsittermedhundarram
Maud Lundén
Kennel Animalcompaniet